قهوه تا همین ۱۰۰ سال پیش جزو بهترین نوشیدنیهای ما ایرانیها بوده است. برای ما چیزی دلانگیزتر از نوشیدن یک فنجان قهوه در صبح زود نیست، قهوه درختی است که در نواحی گرمسیری میروید. هر درخت ۲۰۰ میوه میدهد؛ که تقریباً ۴۵۴ گرم قهوه بو داده از آن به دست میآید. میوه قهوه را با دست میچینند و برحسب وزن آنها را جدا میکنند. پس از شستوشو، دانهها را خشک و بستهبندی مینمایند کشاورزان و بازرگانان قهوه را دانههای طلایی مینامند، زیرا باعث رونق کسبوکارشان میشود. کتاب حاضر سعی بر آن دارد که بهصورت تخصصی درزمینه کشاورزان؛ فرآوری و خواص قهوه را بررسی کند؛ که مشتمل بر چهارفصل است. در فصل نخست تاریخچه، تجارت، گیاهشناسی را توضیح دادهشده است. در فصل دوم فرآوری قهوه بررسیشده است و در فصل سوم و چهارم مزایا و معایب قهوه بر سلامتی شرح دادهشده است.