کتاب جامع قنادی همراه با اطلس رنگی

۶ کتاب در یک کتاب همراه با اطلس رنگی

کیک تولد

کیک ، مواد و لوازم کیک در یک نگاه

دستور پخت کیک های پایه

رمز و رازهای تهیه یک کیک مرغوب

ساختمان کیک

آموزش کرم برای لایه بندی مغز و وسط کیک

آموزش کرم برای تزئین و پوشش کیک

خرید از قنادی ممنون

مواد اولیه پخت کیک

کیک بستنی

کیک پنیر

پاپ کیک

کیک فنجانی

مافین

تارت

پای

شیرینی تر و خشک

اصول و ریزه کاری های شیرینی پزی

مواد اولیه شیرینی پزی

شیرینی های تر

شیرینی های کرم دار

شیرینی های خشک

شیرینی های مناسبتی

شیرینی های شیره دار

دسر

دسرهای ایرانی

دسرهای فرانسوی

دسرهای ایتالیایی

دسر سایر ملل

ژله

بستنی

حلوا

پودینگ، کاستارد، ترافل

دنیای دسرهای خوشمزه